«فطیر» بر سر سفره روزه‌داران استان مرکزی
 

 

یكی از رسوم متداول در استان مرکزی سنت «پیشواز» است كه مردم با روزه‌گرفتن‌ در ماه‌های رجب و شعبان به استقبال رمضان می‌روند. از دیرباز طبخ انواع شیرینی‌های خانگی نظیر «زولبیا و گوش فیل» و «فطیر» توسط زنان كدبانوی استان مرسوم بوده و این خوراكی‌ها به‌عنوان بخشی از طعام زینت‌بخش سفره‌های افطاری روزه‌داران این منطقه است.
یكی دیگر از آداب و رسوم رایج در استان بردن «شب افطاری» برای نوعروس عقدكرده است كه در یكی از روزهای ماه رمضان، خانواده داماد از خانواده عروس می‌خواهند برای افطار چیزی آماده نكنند و آنان با مهیاكردن طبقی از غذا، شیرینی، زولبیا و یك هدیه مخصوص به منزل عروس می‌روند.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/162334/«فطیر»-بر-سر-سفره روزه‌داران-استان-مرکزی