شماره ۱۱۵۶ | ۱۳۹۶ شنبه ۳ تير
صفحه را ببند
روی خط خبر

رئیس‌جمهوری در ضیافت افطار با فعالان اقتصادی:
میدان باید به میدان تحمل مخالف
 و سلایق گوناگون تبدیل شود
پایگاه اطلاع‌ رسانی ریاست‌ جمهوری| حجت‌الاسلام حسن روحانی پنجشنبه‌شب در ضیافت افطار با فعالان اقتصادی که در روز ملی اصناف برگزار شد، با بیان این‌که این دیدار به تعبیری دیدار با تجار است، گفت: اولین و عمومی‌ترین تجارت ما با خداست. خداوند در قرآن با بیان نرمی می‌گوید که آیا می‌خواهید شما را به تجارتی دلالت کنم که نجات‌بخش شما از هر درد و عذاب و رنجی است، ماه مبارک رمضان یکی از عرصه‌های این تجارت است.
رئیس‌جمهوری تصریح کرد: خداوند به پیامبرش هم می‌گوید تو وکیل نیستی که بخواهی بالای سر مردم باشی و به آنها امر و نهی کنی، بلکه موظف هستی راه هدایت را به مردم نشان بدهی تا هر کس خواست آن راه را برگزیند. اما برخی از ما فکر می‌کنیم که بالاسر مردم فرمان می‌دهیم و مردم مجری فرمان هستند. پیامبر و امامان خودشان هم اینچنین نبودند. میدان باید میدان تحمل باشد و همدیگر، افکار و سلایق مختلف را تحمل کرده، بپذیریم و به رسمیت بشناسیم.روحانی گفت: اگر نهایت امر را مردم بدانیم، آن وقت تولید، توزیع و تجارت ما و تلاش اصناف ما، درنهایت همه خدمت به مردم معنا می‌شود و اگر این وضع ایجاد شد، درست است. درست است که تجارت یعنی کسب سود و باید سود باشد تا حرکتی ایجاد شود، اما اصل و نهایت این فعالیت، باید خدمت به مردم باشد.
روحانی اظهار داشت: ابلاغ سیاست‌های اصل 44 برای این بود که اقتصاد به مردم واگذار شود و دولت از اقتصاد دست بکشد، اما ما چه کار کردیم؟ بخشی از اقتصاد دست یک دولت بی‌تفنگ بود که آن را به یک دولت با تفنگ تحویل دادیم، این اقتصاد و خصوصی‌سازی نیست. از آن دولتی که تفنگ نداشت می‌ترسیدند چه برسد به این‌که اقتصاد را به دولتی دادیم که هم تفنگ دارد و هم رسانه را در اختیار دارد و همه چیزی دارد و کسی جرأت ندارد با آنها رقابت کند.روحانی با اشاره به این‌که مقام معظم رهبری، زمانی که سیاست‌های اصل 44 تدوین شد، در مراسمی با حضور مسئولان کشور فرمودند که این سیاست‌های کلی باید یک انقلاب اقتصادی باشد، خاطرنشان کرد: اگر سیاست‌های اصل 44 به درستی و دقیق اجرا می‌شد، واقعا انقلاب و تحول بزرگی در اقتصاد روی می‌داد.
روحانی اظهار داشت: ما باید اقتصاد را جز در موارد ضروری واگذار کنیم و جزو موارد تصدی گری نیست که دولت بخواهد برعهده گیرد، البته دولت وظایفی را در برابر بخش خصوصی برعهده دارد.
رئیس‌جمهوری با بیان این‌که باید بخش خصوصی را در کشور تقویت کنیم، گفت: همواره می‌گفتند که بخش خصوصی ما ضعیف است اما در دو‌سال اخیر برای ما آشکار شد که بخش خصوصی واقعاً ضعیف است، چرا که فضای بسیار خوبی برای صادرات در روسیه و چند کشور دیگر مهیا شد، اما دیدیم که تاجر قوی برای انجام این کار در کشور وجود ندارد.
روحانی ادامه داد: تاجری که بتواند محصولات زراعی موجود در کشور را به درستی بسته بندی کرده و به موقع به کشور مقصد برساند، وجود ندارد و این درحالی است که ما صادرات ساعتی، لحظه‌ای و ادواری نداریم بلکه صادرات به بازارهای هدف باید استمرار و ثبات داشته باشد و نه‌تنها دولت کشور مقصد بلکه مردم آن کشور باید نسبت به ثبات موجودی کالا اطمینان داشته باشند تا به سراغ کالاهای دیگر نروند. رئیس‌جمهوری تصریح کرد: ما نیازمند ثبات مشتری و بازار مشترک هستیم و باید اقتصاد به بخش خصوصی واگذار شود.

جانشین فرمانده سپاه قدس:
«آتش به اختیار»
 باری به هر جهت رفتن نیست
فارس| جانشین فرمانده سپاه قدس مجموعه نیروی قدس گفت: در دنیا فعال است و این موضوع جزو موضوعاتی است که هنر فعالان فرهنگی را طلب می‌کند تا نشان بدهید این انقلاب اسلامی چطور بالندگی خود را حفظ کرده و هرروز روبه جلو حرکت می‌کند.
  سردار اسماعیل قاآنی خطاب به فعالان
رسانه ای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی  گفت: شما فعالان رسانه ای که در زمینه های فرهنگی بسیار فعال هستید باید بتوانید این آورده اقتدار نظام اسلامی را در قالب موضوعات فرهنگی در هنر و رسانه برای مردم خود و مردم دیگر کشورها به خوبی تبیین کنید. اگر توانستیم این صلابت و اقتدار نظام را روبه جلو حرکت بدهیم آن وقت موفق خواهیم بود. مخصوصا اینکه شما اهالی فرهنگ فرمان «آتش به اختیار» را از فرماندهی دریافت کردید که البته این هم اختیار بسیار ارزشمندی است ولی طبیعتا آتش به اختیار بودن باری به هر جهت حرکت کردن هم نیست زیرا در فرمان آتش به اختیار یک قواعد و اصولی حاکم است که شما دوستان باید به خوبی این قواعد را رعایت کنید و هم باید مراقب این موضوع باشید افرادی که مخالف این تفکر هستند و قصد آلوده کردن این دستور اثرگذار رهبری را دارند در رسیدن به اهداف خود ناکام شوند.
 سردار قاآنی یادآور شد: فضای کار فعالان فرهنگی ارزشی، انقلابی است و این انقلابی کار کردن نیز خواص خودش را دارد؛ یک فرد انقلابی هم در فکر و اندیشه، هم در اقدام و عمل و هم در بیان، ویژگی های خاص خود را دارد.


تعداد بازدید :  189