شماره ۱۳۳۸ | ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ بهمن
صفحه را ببند
رئیس جمهوری در مراسم افتتاح 10 مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در 10 استان کشور :
فضای مجازی هست و خواهد بود
اگر مردم به مقام‌های ارشد سیاسی اعتماد نداشته باشند، به میدان نمی‌آیند

شهروند| این چندمین‌بار است که حسن روحانی بر لزوم استفاده از فضای مجازی تأکید می‌کند. پیش از این، او از رایزنی‌های گسترده دولت‌های یازدهم و دوازدهم برای فیلترنشدن بعضی از شبکه‌های اجتماعی گفته و حتی در آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی‌اش تأکید کرده بود که دولت برای نگه داشتن این فضا زجرهای زیادی متحمل شده است. او دیروز باز هم بر این موضوع تأکید و با بیان این‌که باید فضای مجازی را به فرصت تبدیل کرد، گفت که فضای مجازی هست و خواهد بود؛ او اعلام کرده که باید آن را به فرصتی برای ترویج ارزش‌ها و روحیه ایستادگی تبدیل کنیم و جوانان، رزمندگان و عاشقان انقلاب اسلامی به‌خوبی قادرند از این فضا استفاده کنند.
رئیس‌جمهوری دیروز درحالی باز هم در مراسم افتتاح 10 مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در 10 استان کشور بر استفاده از فضای مجازی تأکید کرده که نقبی هم به توان دفاعی کشور زده و با بیان این‌که امروز باید بتوانیم روحیه ایستادگی و مقاومت را آنچنان تقویت کنیم که هیچ قدرتی جرأت نکند در عرصه آسمان، خاک و دریا علیه کشورمان توطئه کند، گفته که ما خواهان صلح قدرتمندانه‌ایم و برای توان دفاعی خود نیاز به مذاکره و توافق با هیچ قدرتی نداریم.
آن‌طور که پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر ریاست‌جمهوری گزارش داده، رئیس‌جمهوری همچنین در ادامه توجه به ارتقای اعتماد مردم را در بحث نرم‌افزار دفاع و جنگ حایز اهمیت دانسته و گفته که اگر مردم به سازمان رزم، فرماندهان میدان و دفاع و مقامات ارشد سیاسی کشور اعتماد نداشته باشند، نه خودشان وارد میدان رزم می‌شوند و نه فرزندان و همسران خود را برای ورود به این عرصه تشویق می‌کنند. این‌که در دوران دفاع مقدس، مادران عزیز و پدران سرافراز کشورمان فرزندان خود را با افتخار به میدان جنگ بدرقه می‌کردند و اگر پیکر مطهر عزیزانشان بازمی‌گشت، به آن احساس فخر و غرور داشتند، به‌خاطر این بود که به فرماندهی جنگ و مسئولان ارشد کشور اعتماد داشتند. رئیس‌جمهوری همچنین گفت: ما همواره نیازمند تقویت قدرت دفاعی خود هستیم و تا روزی که علیه کشورمان تهدید وجود دارد، ما هم باید هم‌وزن آن در برابر هر تهدیدی خودمان را تقویت کنیم.
قدرت سیاسی و قدرت دفاعی مکمل یکدیگرند
حسن روحانی با تأکید بر این‌که قدرت سیاسی و قدرت دفاعی مکمل یکدیگرند، گفت: نیروهای مسلح، دولت، قوا، حوزه‌های علمیه و مردم باید کنار هم باشند تا قدرت ملی ساخته شود. رئیس‌جمهوری ضرورت ارتقای قدرت ملی و توجه همزمان به مؤلفه‌های آن در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را مورد تأکید قرار داد و گفت: قدرت ملی در چارچوب حزب و جناح نمی‌گنجد و مربوط به کل ملت ایران است. روحانی گفت: ملت ایران بدون کمک هیچ قدرت و کشور خارجی صرفا با اتکا به عنایات حق و وحدت و فداکاری توانست انقلاب را به پیروزی برساند و در دوران دفاع مقدس نیز دفاع جانانه‌ای نه در برابر یک رژیم متجاوز بلکه تقریبا در برابر همه قدرت‌های جهان داشت. رئیس‌جمهوری با بیان این‌که در هر جنگ و دفاعی قبل از توجه به سخت‌افزارها باید به فکر نرم‌افزارهای دفاع و جنگ بود، گفت: اولین نرم‌افزار در یک دفاع و ایجاد حماسه در برابر متجاوزان، مشروعیت آن دفاع است. اگر نتوان برای مردم روشن کرد یا چنانکه مردم آگاه نباشند که دیگری تجاوز کرده و این ملت مدافع بوده و آغازگر جنگ نبوده و نمی‌خواهد به منافع هیچ ملتی در منطقه و به همسایگان خود تجاوز کند و این یک رژیم سفاک است که جنگ را بر آنها تحمیل کرده است، نمی‌توان پیروزمندانه در مسیر دفاع گام برداشت.
لزوم تبیین موضوع دفاع برای مردم
روحانی افزود: اگر موضوع دفاع به خوبی برای مردم تبیین شود، آنگاه مردم نیز با احساس وظیفه دینی، انقلابی و ملی از استقلال، شرف و ناموس خود دفاع خواهند کرد و چنانچه مشروعیت دفاع در اذهان همه مردم روشن نباشد، آن ملت پای کار نیامده و از آن جنگ خسته خواهد شد، اما اگر مشروعیت برای مردم روشن شود که این جنگ جنبه دفاعی دارد، آن وقت اگر جنگ 8 یا 10‌سال هم طول بکشد، مردم به خوبی در برابر متجاوز مقاومت می‌کنند و با ایثار و فداکاری مضاعفی در صحنه حاضر خواهند شد، به‌ویژه این‌که فرمانده آن جنگ نیز مرجع تقلیدی محبوب و رهبری شجاع باشد که همه مردم به آن عشق می‌ورزند. رئیس‌جمهوری گفت: در جنگ تحمیلی همه مردم و علما به خوبی احساس می‌کردند که در برابر فرد متجاوز و ارتش متجاوزی قرار دارند لذا در برابر آن ایستادگی کردند و به خوبی دیدند که نه سازمان ملل، نه کشورهای منطقه و نه حتی کشورهای دوست هیچ‌کس جز خودشان از سرزمین، شرف و ناموس‌شان دفاع نمی‌کند. روحانی با تأکید بر این‌که مشروعیت، نرم‌افزار اصلی در برابر دفاع و جنگ مقابل متجاوزان است، گفت: جنگ فراز و نشیب فراوانی داشته و کار بسیار پیچیده و سختی است، اما همه این سختی‌ها با وجود مشروعیت ساده و آسان می‌شود. روحانی گفت: اگر به فرماندهی جنگ اعتمادی وجود نداشت یا تردید به آن وجود داشت، آیا اداره جنگ امکان‌پذیر بود؟
در کشور زیادی احساس وظیفه می‌شود
رئیس‌جمهوری با ذکر خاطره‌ای از اوایل دوران جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: روزهای اولیه جنگ، در دوره اول مجلس شورای اسلامی برخی از نمایندگان براساس احساس وظیفه هر روز فرماندهان جنگ را احضار می‌کردند و ادامه این روند قطعا مشکل‌ساز بود. روحانی افزود: از این‌رو، امام راحل پیغام دادند که مجلس به امور و وظایف مربوط به خودش برسد. مجلس محل احضار فرماندهان نیست، بلکه باید حمایت کند و از طرف ایشان نمایندگانی وجود دارند که به امور جنگ نظارت دارند، اما اگر مجلس همچنان می‌خواست به آن کار خود ادامه دهد بی‌تردید اداره امور با مشکل مواجه می‌شد، لذا اگر کار را به اهل آن واگذار نکرده و اعتماد نکنیم و عده‌ای بخواهند قدم‌به‌قدم در امور مختلف ورود پیدا کنند، کارها به‌خوبی پیش نمی‌رود و تفاوتی نمی‌کند که این در عرصه جنگ باشد یا اداره هر پروژه یا طرحی که توسط دستگاه‌های مختلف اجرا می‌شود. او تصریح کرد: یکی از مشکلات امروز کشور ما این است که زیادی احساس وظیفه می‌شود و همه می‌خواهند درباره تمام مسائل احساس وظیفه کنند در صورتی که چارچوب و مقرراتی در کشورمان وجود دارد و دولت و فردی مسئول شده که امور را اداره کند.
قدرت ملی در چارچوب حزب و جناح نمی‌گنجد
رئیس‌جمهوری با تأکید بر این‌که قدرت ملی در چارچوب حزب و جناح نمی‌گنجد و تمام احزاب و تفکرات ذیل این قدرت تعریف می‌شوند، گفت: همه باید در حوزه قدرت اقتصادی، ‌سیاسی، فرهنگی و دفاعی با هم و هم‌افزا عمل کنیم. قدرت ملی و دفاعی و تبیین ارزش‌های جنگ و دوران دفاع مقدس در داخل حزب و زیر خیمه احزاب نمی‌گنجد و مربوط به کل ملت ایران است و در آن دوران مقدس همه مردم اعم از هر ملیت و مذهبی در کنار هم قرار داشتند.

دیدگاه‌های دیگران

|
مخالف 0 - 0 موافق
تلگرام یک بسته90رزه میگره خب باید بمونه دیگه 3دی 5099مگابایت بود امروز 16بهمن تمام شد چراجلوی دزدی رانمیرین درگول هم سرچ کردم همه شکایت دارن نسبت به بسته شون بسته 1ماهه ایرانسل 3 رزوه تمام میشه توراخابهمجلسیها بگید کهارازخور بودن بیرون بیارن

تعداد بازدید :  406