فاطمه برگشایی| امروز نخستین روز ماه مبارک رمضان است؛ طاعات و عبادات همگی قبول حق. شاید یکی از موضوعاتی که امروز ذهن شما را درگیر کرده، تهیه و آمادهسازی سفره افطار باشد. سلیقه و ذوق مردم ایران باعث شده تا توجه خاصی به هنر آشپزی در این ماه مبارک داشته باشند. پیشنهاد متفاوت «شهروند» برای سفره افطار روز اول شما حلوا شَعریه است؛ یکی از انواع حلواهای عربی. شعریه يک نوع رشته خيلي نازك و تيره از رشته فرنگيهاست که میتوان آن را از قناديها تهیه کرد. آنچه در ادامه میآید، روش تهیه این دسر عربی است.
مواد لازم
شعریه: یک بسته
کره: 50 گرم
شیر عسل: بسته به ذائقه، نصف قوطی تا یک قوطی
هل آسیابشده: یک قاشق چایخوری
شیر: نصف لیوان
طرز تهیه
يك بسته شعريه را خرد كرده و با ٥٠ گرم كره تفت میدهیم و بعد بسته به ميل و ذائقهتان نصف قوطی تا يك قوطي شير عسل (حليب الفجر) بهعلاوه يك قاشق چايخوري هل آسيابشده و نصف ليوان شير ميريزيم، وقتي كمي سفت شد از روي حرارت برميداريم و داخل ظرف ميريزيم. حالا سفره شما یک غذای متفاوت دارد. نوش جان.