شهروند| متخصصان علوم پزشکی در بررسیهای خود به وجود یک نوع پروتیین پی بردند که در پیشگیری از حمله قلبی و سکته مغزی نقش مهمی ایفا میکند. نوعی پروتیین در خون وجود دارد که پس از مصرف مواد غذایی بهخصوص خوراکیهایی از قبیل روغن زیتون که سرشار از چربیهای غیراشباع است، افزایش مییابد. بررسیهای جدید حاکی از آن است که این پروتیین میتواند نقش مهمی در پیشگیری از حمله قلبی و سکته مغزی داشته باشد. به گزارش ایسنا، براساس گزارش مدیکال نیوزتودی، این پروتیین با نام ApoA-IV شناخته میشود که افزایش آن در خون با کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی مرتبط است. این پروتیین مانع از مسدودشدن عروق خونی میشود و جریان خون را آسان میکند.