ایسنا| شیر و قارچ هر دو قندخون را تنظیم میکنند. این ویژگی مهمی است که پژوهندگان برای پیشگیری و کنترل دیابت نوع دوم پیشنهاد میکنند. متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیای آمریکا دریافتهاند که قارچ نوعی مواد پروبیوتیک دارد و این مواد از باکتریهای درون روده حمایت میکند. این متخصصان اثر قارچ در تولید گلوکز را در بدن موش مطالعه کردهاند. اما تنها قارچ سفید نیست که سبب رشد باکتریهایی خاص در روده میشود. محققان دانشگاه گولف و تورنتو در کانادا دریافتهاند که شیر هم بر تنظیم سطح قند خون در بدن تاثیری مثبت دارد زیرا کسانی که در وعده صبحانه خود شیر مینوشند، سطح قند خون خود را در طول روز پایین نگاه میدارند. این محققان دریافتهاند که پروتیینهای خاصی در شیر سبب آزاد شدن بعضی هورمونها در روده میشوند که کارشان تاخیر در هضم غذاست و همچنین سبب افزایش احساس سیری در انسان میشوند.