کشف راز گوشتی هستی | امیر مسعود فلاح| 100سال بعد، ویکیپدیای فارسی مرگ: درسال 1397 خورشیدی گروهی ازمحققان ایرانی به این نتیجه رسیدند که مصرف گوشت قرمز، عامل اصلی مرگومیر در کهکشان راه شیری است. احتمالا تعدادی از کشورها هم از این راز بزرگ هستی مطلع بودند منتها ازبس جلب بودند به بقیه کشورها نگفتند تا اینکه درآنسال در ایران به برکت افزایش قیمت گوشت، این لکه یخزده ننگ از دامن سفرههای مردم پاک شد و بهطور ناگهانی آمار مرگومیر هم کاهش یافت و محققان ایرانی را به این فکر واداشت که چرا یکهویی دیگر ملت نمیمیرند. چه اتفاق خاصی افتاده. نشستند مسائل روز را بررسی کردند. یکی ازمسائل روز تحولات ونزوئلا بود. تنها سرنخ هم رئیس جمهور نهم بود. ازطریق ایشان به یکی ازبستگان درجهیک مرحوم مغفور ه. چ. رسیدند ولی خب چون چندسال ازماجرا میگذشت، مورد قابل ملاحظهای بهحساب نمیآمد و درحکم اطلاعات سوخته بود. ازدیگر مسائل روز، پدیده وارونگی هوای تهران بود که آن طورکه برخی دانشمندان آنزمان پی بردند، هوای تهران چون با شورای شهر و شهردار آنوقت تهران خیلی حال کرده، آنسال مرام گذاشته و کلهمعلق نزده یا به همان بیان ساینتیفیک «وارونه» نشده بود. اما این مورد محدود به تهران بود و از دستور خارج شد. دیگر، فتف و سفت و امثال اینها بودند که ظاهرا درگروه بیماریها بودند و برای همین شماری مسئولان آنموقع، با شیوع آنها در کشور بهشدت مخالفت کردند. ماند گوشت که ظاهرا ازقدیم، همه دنبال آن بودند و این مهم در ادبیات عامه هم بازتاب گستردهای یافته. اولش محققان فکر کردند ایستادن بهمدت چندساعت در روز و چندروز درهفته در صف گوشت، باعث ورزیدهشدن پاهای مردم شده و از آنجا که پا مغز دوم آدم است و مغز، فرمانروای بدن است، پس مرگومیر کم شده. بعد دیدند نه، اتفاقا آنها که هفت صفِ گوشت را رد میکنند و به مرحله آخر میرسند، هنوز دارند میمیرند و بقیه که دستشان به گوشت نرسیده نمیمیرند. این شد که راز گوشتی هستی کشف شد و انسان توانست برمرگ غلبه کند.