شماره ۱۶۲۵ | ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
صفحه را ببند
خطر سکته با مصرف نوشابه‌های رژیمی بالا می‌رود

ایسنا| پزشکان در بررسی‌های جدید خود به تأثیر مصرف نوشابه‌های رژیمیِ حاوی شیرین کننده‌های ‏مصنوعی بر افزایش خطر سکته مغزی و حمله قلبی تأکید کردند‎.‎‏ بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف روزانه دو ‏نوبت یا بیشتر از نوشابه‌های حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی خطر سکته مغزی، حمله قلبی و مرگ ‏زودهنگام را در زنان بالای ۵۰‌سال افزایش می‌دهد‎.‎‏ همچنین در مطالعات فوق این خطر در زنانی که سابقه ‏ابتلا به بیماری قلبی یا دیابت نداشتند و نیز در زنان چاق یا زنان آمریکایی آفریقایی تبار بیشتر بوده است‎. ‏متخصصان در بررسی‌های پیشین خود هم بر ارتباط بین مصرف نوشابه‌های رژیمی و خطر ابتلا به سکته ‏مغزی، زوال عقل، دیابت نوع دو، چاقی و سندرم متابولیک که به بیماری قلبی و دیابت منجر می‌شود، تأکید ‏کرده بودند‎. به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، متخصصان همچنین با در نظر گرفتن فاکتورهای سبک زندگی ‏دریافتند زنانی که روزانه دو یا چند بار از نوشیدنی‌های حاوی شیرین‌کننده مصنوعی مصرف می‌کنند ۳۱ ‏درصد بیشتر در معرض سکته مغزی ناشی از لختگی خون، ۲۹‌درصد در معرض بیماری‌های قلبی قرار دارند. ‏


تعداد بازدید :  249