مهر| براساس مطالعات انجام شده، مصرف 3 یا 4عدد تخممرغ در هفته، خطر ابتلا به مرگ زودرس و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. براساس گزارش سی ان ان، مطالعات اخیر نشان میدهد، کسانی که در هفته3 یا 4 عدد تخممرغ مصرف میکنند، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و مرگ زودرس در آنها نسبت به کسانی که کمتر استفاده میکنند، بیشتر است. پژوهشگران آمریکایی در یک دوره ۶ ماهه، با بررسی ۲۹هزار نفر از افرادی که در هفته3 یا 4تخممرغ مصرف میکردند شمار افرادی را که به این دلیل دچار عارضههای مختلف شدهاند، منتشر کردند. بر این اساس، ۵هزار و ۴۰۰ نفر دچار حوادث قلبی و عروقی، بیش از هزار و ۳۰۰ نفر سکته مغزی، نزدیک بههزار و ۹۰۰ نفر به نارسایی قلبی و بیش از ۶هزار نفر بر اثر دلایل مختلف جان خود را از دست دادهاند. یافتهها نشان میدهد، مصرف روزانه نصف یک تخممرغ، ۱.۱درصد خطر بیمارهای مربوط به کلسترول و ۱.۹درصد خطر مرگ زودرس را افزایش میدهد.