شماره ۱۶۷۰ | ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۷ فروردين
صفحه را ببند
بلاهایی که گرما سر گوشی‌تان می‌آورد...

با نزدیک‌شدن به تابستان و فصل گرما بد نیست نکاتی را در رابطه با رعایت نکات ایمنی و جلوگیری از انفجار گوشی‌های تلفن‌همراه  بدانیم؛ چراکه هرساله در تابستان تعداد کثیری از گوشی‌های همراه تأثیر مجاورت با هوای گرم و قرارگرفتن در زیر نور آفتاب به مدت طولانی با ترکیدن و انفجار باتری مواجه می‌شوند که این مسأله علاوه بر آسیب و صدمات مالی جبران‌ناپذیر، خطر جدی برای سلامتی کاربران و دارندگان دستگاه‌های الکترونیکی مذکور محسوب می‌شود. به گزارش ایسنا، کارشناسان فعال در حوزه فناوری به تازگی با انتشار گزارشی جدید  در وب‌سایت زد دی نت، از کاربران درخواست کرده‌اند که با رعایت برخی نکات ایمنی از انفجار گوشی هوشمند خود جلوگیری به عمل بیاورند تا بدین ترتیب احتمال بروز خطرات را به حداقل برسانند. آن‌چه در ادامه می‌خوانید، برخی از نکات ایمنی برای جلوگیری از وقوع چنین اتفاقی است.
گوشی‌هایتان را زیر نور آفتاب نگذارید
یکی از مهلک‌ترین اشتباهاتی که کاربران گوشی‌های هوشمند معمولا به آن مرتکب می‌شوند، قراردادن دستگاه‌های الکترونیکی ازجمله گوشی هوشمند در زیر نور آفتاب است که خطرات این اقدام درصورتی که قرارگرفتن در زیر نور آفتاب به مدت طولانی و شدت نور بیشتری باشد، بسیار بیشتر است.
 گوشی خود را در خودرو جا نگذارید
یکی دیگر از کارهای اشتباهی که معمولا انفجار باتری گوشی‌های هوشمند را به دنبال دارد، جاگذاشتن گوشی در خودرو به‌خصوص پشت شیشه خودرو است. محیط داخل کابین خودرو با توجه به بسته و کوچک‌بودن آن و همچنین عدم وجود جریان هوا به‌خصوص وقتی که خودرو در جای گرم و زیر نور آفتاب پارک شده باشد، به سرعت گرم می‌شود به‌گونه‌ای که دمای داخل کابین از دمای هوای بیرون گرم‌تر می‌شود. همین امر موجب می‌شود هرگونه وسیله‌ای که در درون خودرو وجود دارد نیز، گرم‌تر از حد مجاز شود که درنهایت می‌تواند منجر به انفجار باتری گوشی شود.
گوشی خود را در محیط بسته و کوچک
 قرار ندهید
محیط‌های دربسته و کوچک همچون داشبورد خودرو نیز می‌تواند بسیار خطرآفرین باشد. به همین سبب کاربران گوشی‌های هوشمند نباید تصور کنند که با قراردادن گوشی در داشبورد، می‌توانند آن را از صدمات نور آفتاب درامان بدارند.
باتری معیوب را هرچه سریع‌تر تعویض کنید
لازم است بدانید باتری معیوبی که مشکل شدیدی در شارژ نگه‌داشتن دارد، نسبت به سایر باتری‌های سالم موجود در گوشی‌های هوشمند ضریب خطر بیشتری برای انفجار، ترکیدن و آسیب‌دیدگی دارد. بنابراین بهترین کار آن است که درصورت بروز هرگونه عیب و ایراد جدی در باتری گوشی، در اسرع‌وقت نسبت به تعویض آن اقدام کنید.
درصورت گرمای بیش از حد، تمامی اتصالات گوشی را قطع کنید
درصورت مشاهده و حس هرگونه گرمای بیش از حد نرمال، به سرعت تمامی اتصالات گوشی نظیر بلوتوث، وای‌فای، اینترنت همراه (دیتا) و غیره را قطع کنید تا از فشارآمدن به باتری و گوشی جلوگیری به عمل آورده شود.
6- درصورت گرمای بیش از حد، گوشی را فورا خاموش کنید
و در نهایت، آخرین و بهترین کاری که کاربران درصورت مشاهده گرمای بیش از اندازه در گوشی هوشمند خود باید انجام دهند، خاموش‌کردن دستگاه است که این کار با ضریب بالایی از انفجار و ترکیدن گوشی جلوگیری می‌کند.

 


تعداد بازدید :  388