شماره ۱۶۹۲ | ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
صفحه را ببند
جایگزینی گوشت با قارچ در خورش‌های ایرانی

گرانی منابع پروتیینی باعث شد که مردم به مصرف قارچ روی بیاورند. محمدحسن افشار، رئیس انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی ایران با اعلام این موضوع به ایلنا توضیح داد: «آمار ما نشان می‌دهد که گرانی گوشت باعث شده است که مصرف قارچ در بین ایرانی‌ها 10‌درصد افزایش داشته باشد.»  او ادامه داد: «درحال حاضر قیمت کیفی‌ترین قارچ خوراکی یک‌هشتم گوشت قرمز است و پیشتر مصرف قارچ تنها در غذاهای فست‌فودی مرسوم بود، اما اکنون مردم قارچ را در غذاهای سنتی ازجمله انواع خورش‌ها نیز استفاده می‌کنند و همچنین با پیگیری‌های انجمن، جایگزینی قارچ با گوشت قرمز در غذاهای برخی شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ در دستور کار است.»


تعداد بازدید :  490