گرانی منابع پروتیینی باعث شد که مردم به مصرف قارچ روی بیاورند. محمدحسن افشار، رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی ایران با اعلام این موضوع به ایلنا توضیح داد: «آمار ما نشان میدهد که گرانی گوشت باعث شده است که مصرف قارچ در بین ایرانیها 10درصد افزایش داشته باشد.» او ادامه داد: «درحال حاضر قیمت کیفیترین قارچ خوراکی یکهشتم گوشت قرمز است و پیشتر مصرف قارچ تنها در غذاهای فستفودی مرسوم بود، اما اکنون مردم قارچ را در غذاهای سنتی ازجمله انواع خورشها نیز استفاده میکنند و همچنین با پیگیریهای انجمن، جایگزینی قارچ با گوشت قرمز در غذاهای برخی شرکتها و سازمانهای بزرگ در دستور کار است.»