شماره ۱۷۶۷ | ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۴ مرداد
صفحه را ببند
همایش طعم و رایحه در گیلان

در روزهای گذشته، نخستین همایش علمی خوراک با حضور متخصصان و دست‌اندرکاران صنعت غذایی و همچنین نمایشگاه و جشنواره‌ غذا در لاهیجان برگزار شد که علاوه بر سخنرانی علمی، بیش از ۱۰۰ واحد پذیرایی شرق گیلان، انواع تولیدات غذایی خود را در معرض نمایش و عرضه گذاشتند. خوراک و غذا به‌عنوان یکی از مهمترین جاذبه‌های گردشگری حال حاضر در دنیا مطرح است و بر همین اساس از جانب تشکل‌های واحدهای پذیرایی و دست‌اندرکاران صنعت گردشگری تصمیم گرفته شد که یک همایش علمی برای شناسایی و معرفی بیشتر مدل‌های غذایی گیلان در راستای ثبت شهر رشت به‌ منزله‌ شهر خلاق خوراکی‌ها برگزار شود که احساس نیاز منجر به فراخوان اداره کل میراث فرهنگی و واحدهای پذیرایی شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود، رودسر، سیاهکل و آستانه اشرفیه به‌عنوان شهرستان‌های شرق گیلان برای برگزاری در این همایش حاضر شدند. در این همایش یک‌روزه، ۱۹ واحد عرضه‌کننده خوراک در استان، بیش از ۱۰۰ غذای محلی را به معرض نمایش گذاشتند.


تعداد بازدید :  192