شماره ۱۶۶۸ | يکشنبه 25 فروردين 1398
صفحه را ببند
تیتربازی

ایست قلبی یک بازیگر روی صحنه نمایش
ایان کاگنیتو با نام اصلی پل باربیری، پنجشنبه‌شب گذشته درحالی ‌که مشغول نقش‌آفرینی روی صحنه بود، در سن ۶۰سالگی درگذشت. این کمدین درحال نقش‌آفرینی در نمایش «عتیق بار» در شهری کوچک در آکسفورد بریتانیا بود که دچار ایست قلبی شد.

نیکی کریمی ویکتوریا شد
نمایش «عروس مردگان» با اقتباس از انیمیشن معروف تیم برتون روی صحنه خواهد رفت. «عروس مردگان» به کارگردانی امیدرضا سپهری و تهیه‌کنندگی مریم نراقی در تهران رویال‌ هال هتل اسپیناس پالاس روی صحنه می‌رود. میلاد مهدوی آهنگسازی قطعات موزیکال نمایش و ارکستر «ایستگاه» به رهبری مهدی نوروزی اجرای موسیقی این نمایش را به عهده دارد.

تمجید سایت فیفا از بیرانوند
سایت فدراسیون جهانی فوتبال به صحبت‌های علیرضا بیرانوند درخصوص اقدام خیرخواهانه‌اش برای کمک به سیل‌زدگان لرستان اشاره و از دروازه‌بان تیم‌ملی ایران تمجید کرد.

واکنش به جدایی رحمتی از استقلال
امیرحسین فتحی، مدیرعامل استقلال درباره شایعه مهدی رحمتی در پایان فصل گفت: «هنوز با هیچ یک از بازیکنان تیم برای ماندن یا رفتن از استقلال صحبتی انجام نداده‌ و تصمیمی گرفته نشده است. همه چیز به نظر شفر بستگی دارد.»

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  337