شماره ۱۷۷۳ | شنبه 2 شهريور 1398
صفحه را ببند
این چند نکته هم برای نگهداری از مواد غذایی

    غذا را بلافاصله بعد از پخته شدن مصرف کنید.
    وقتی غذای آماده می‌خرید، از آن برای مصارف بعدی به دقت نگهداری کنید.
    غذایی که قبلا پخته شده را پیش از مصرف به اندازه کافی گرم کنید.
    بهتر است از محصولات پاستوریزه استفاده کنید.
    سطح میز، کابینت‌ها، اجاق و همه وسایل آشپزخانه را کاملا پاکیزه نگه دارید.
    غذا را از حشرات، جوندگان و حیوانات دیگر دور نگه دارید.
    آبی که برای آشامیدن یا تهیه غذا استفاده می‌کنید باید پاکیزه باشد.
    دست‌هایتان را قبل از دست زدن به مواد غذایی کاملاً بشویید.
    در مسافرت‌ها از جاهای مطمئن مواد خوراکی تهیه کنید.
    هیچ وقت داروهایتان را زیر شیشه خودرویی که در آفتاب پارک شده قرار ندهید. داروهای یخچالی را هم در ظرفی مانند یخدان حمل کنید.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  405