شماره ۲۲۲۶ | شنبه 28 فروردين 1400
صفحه را ببند
سقوط مرگبار از کوه صفه اصفهان

مرد ۲۷ساله به دلیل سقوط از کوه صفه اصفهان جان خود را از دست داد.
این حادثه صبح دیروز  ساعت ۲۳ و۵۴ دقیقه توسط کوهپیمایان در مجموعه کوهستانی صفه به ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان اعلام شد.
فرهاد کاوه آهنگران، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان درباره جزئیات این حادثه گفت: «در این حادثه جوان ۲۷ساله از کوه سقوط کرده بود. بلافاصله اکیپ آتش‌نشانان از ایستگاه شماره ۱۲ به همراه سرآتشیار علیدادی مدیر منطقه دو عملیاتی و آتشیار دوم صفدریان سرپرست اکیپ امداد در ارتفاع سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان بلافاصله در محل حادثه حاضر شدند.»
او با بیان اینکه فرد حادثه‌دیده قبل از رسیدن آتش‌نشانان در اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده بود، افزود:   «جسد این مرد جوان توسط اکیپ اعزامی به پایین منتقل و تحویل عوامل انتظامی شد.»
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه به همشهریان توصیه می‌شود موارد ایمنی مرتبط با کوهنوردی و کوهپیمایی را رعایت کنند، ادامه داد: «آشنانبودن به فنون کوهنوردی، نداشتن تجربه و تجهیزات لازم، صعود از مسیرهای صعب‌العبور و عبور ممنوع، انتخاب زمان نامناسب برای صعود، شرایط جوی ناپایدار و انجام رفتارهای پرخطر می‌تواند عامل اصلی اینگونه سقوط‌ها باشد.»

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  199