شماره ۲۳۰۸ | ۱۴۰۰ چهارشنبه ۶ مرداد
صفحه را ببند
اختلاف قیمت ۱۴ هزار تومانی مرغ از تولید تا مصرف!

مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه قیمت مرغ گرم برای مصرف‌کننده نباید بیشتر از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان باشد، گفت: «به نظر می‌رسد عده‌ای دلال و واسطه مرغ‌ها را از شبکه خارج، کشتار و با قیمت‌های بالا عرضه میکنند.
 محمدعلی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که چرا قیمت مرغ به ۴۰ هزار تومان رسیده است، گفت: «تولیدکنندگان باید به میزان نهاده‌ای که دریافت می‌کنند و مقدار جوجه‌ای که می‌ریزند مرغ زنده با قیمت مصوب ۱۷ هزار و۱۰۰ تومان تحویل دهند. همچنین تولیدکنندگان صاحب مرغ‌هایشان تا در مرغداری هستند و اینکه بعد از آن چه اتفاقی می‌افتد در مسئولیت آنها نیست.»  او ادامه داد: «اینکه بعد از کشتار چگونه بخشی از مرغ‌ها از شبکه خارج می‌شوند یا در مسیر عمده‌فروشی تا خرده‌فروشی چه بر سر آنها می‌آید برای ما نیز جای سوال دارد، زیرا بخشی از مرغ‌هایی که با قیمت‌های بعضا ۴۰ هزار تومان فروخته می‌شود برچسب تنظیم بازار دارد.»


تعداد بازدید :  535