شماره ۳۳۳۸ | چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404
صفحه را ببند
توصیف معاون دفتر رئیس جمهور از سه ابر طرح منطقه ای مطرح بین ایران و آذربایجان

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در تشریح دستاوردهای سفر رئیس جمهور به آذربایجان از سه ابر طرح منطقه‌ای نوشت که منافع عظیمی برای ایران دارند و لازم است توجه جدی و فوریبه آنها شود.
مهدی سنایی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: سفر رئیس‌جمهور به باکو به علاوه برنامه‌های معمول و امضای اسناد، دستاوردهای مهمی از جمله؛ اعتمادسازی دوجانبه سیاسی، توافق برای تنظیم سند جامع همکاری‌های راهبردی فیمابین، دیپلماسی اقتصادی و برگزاری نشست با چندصدتن از تجار دو کشور و دیپلماسی عمومی شخص دکترپزشکیان را در برداشت.
افزایش مبادلات تجاری،تسریع در تکمیل طرحهای اقتصادی در مرزهای دو کشور و همچنین سه ابرطرح منطقه‌ای که منافع عظیمی برای ایران دارند شامل؛ تکمیل راهگذر شمال-جنوب، تبدیل ایران به هاب صادرات گاز روسیه از طریق خط لوله آذربایجان و اتصال برق سه کشور از این پس نیازمند توجه جدی و فوری است.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  32