شماره ۷۶۷ | ۱۳۹۴ شنبه ۳ بهمن
صفحه را ببند
تولید نخستین تراکتور برنجی کشور در ارومیه

بهاره پورعلی- ارومیه| مدیرعامل تراکتورسازی ارومیه گفت:   نخستین تراکتور برنجی کشور در ارومیه تولید و تا ۱۰ روز آینده وارد بازار می‌شود.
مدیرعامل تراکتورسازی ارومیه با اشاره به این‌که از‌ سال 82 تمامی سهام این کارخانه به گروه صنایع تراکتورسازی ارومیه واگذار شد، گفت: عمده فعالیت آن از ابتدا تولید تراکتور باغی بود و تا زمان تحریم‌ها فعالیت داشت اما پس از آن با توجه به این‌که برخی قطعات از خارج کشور وارد شده و به خاطر مسأله تحریم ورود آنها متوقف شد، برای همین از صفر تا صد طراحی، تولید و توزیع تراکتور باغی در همین کارخانه انجام شد و به خودکفایی رسید.
وی تصریح کرد: خوشبختانه ‌سال گذشته بیشترین میزان تولید با یکهزار و 303 دستگاه شامل 905تراکتور باغی در کارخانه تراکتورسازی ارومیه انجام شده که تمامی نیازهای باغی کشور را برطرف می‌کند. مشکینی با اشاره به فعالیت‌های این کارخانه افزود: محصول جدید تراکتور امسال 407 نام دارد و علاوه بر آن تراکتور 938 با موتور آلمانی نیز هم‌اکنون بهینه شده و روی خط تولید قرار دارد.
مدیرعامل تراکتورسازی ارومیه از صادرات تراکتور به کشورهایی مانند افغانستان و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: هم‌اکنون تراکتور 240 به کشورهای آسیایی صادر شده و در این رابطه روی مسأله صادرات در چشم‌انداز آینده توجه ویژه‌ای شده تا جایی که حداقل 50‌درصد محصولات به خارج از کشور صادر شود.
وی تصریح کرد: هم‌اکنون 95‌درصد نیاز داخلی کشور با تولیدات این کارخانه برطرف شده و به 40 کشور دنیا نیز صادرات آن انجام می‌شود. مشکینی با ابراز خرسندی از این‌که در صنایع تراکتورسازی ایران و این مجموعه توانمندی چشمگیری در طراحی، تولید و مهندسی معکوس انجام شده است، افزود: در گذشته شرایط مطلوبی در این رابطه وجود نداشت اما هم‌اینک کارشناسان مجرب حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند.
مدیرعامل تراکتورسازی ارومیه با تأکید بر استفاده از فناوری‌های روز دنیا در ساخت تراکتور اظهار داشت: در این رابطه در گروه تراکتورسازی ارومیه درحال مطالعه برای ساخت پیشرفته‌ترین و به‌روزترین تراکتور دنیا با مهندسی معکوس هستیم. مشکینی بیان کرد: هم‌اینک روی توسعه این کارخانه به‌شدت سرمایه‌گذاری شده و ضمن ایجاد خط تولید رنگ تا پایان سال، بر کیفیت‌بخشی محصولات نیز توجه جدی می‌شود.
در ادامه رئیس جهاد کشاورزی استان آذربایجان‌غربی گفت:   بی‌تردید از موثرترین عوامل تاثیرگذار در بخش کشاورزی؛ فناوری و مکانیزه آن است که با محصولات کارخانه ارومیه و تبریز این حلقه درحال تکمیل است.
اسمعیل کریم‌زاده با تأکید بر توسعه کشاورزی صنعتی اظهار داشت: کشاورزی صنعتی از کشاورزی سنتی مقرون به صرفه‌تر بوده و ضمن ایجاد درآمد مناسب، در جوانان روستایی نیز ایجاد علاقه‌مندی می‌کند تا شغل آبا و اجدادی خود را برای رفع نیازها دنبال کنند.

 


تعداد بازدید :  628