شماره ۱۶۹۳ | ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
صفحه را ببند
«فطیر» بر سر سفره روزه‌داران استان مرکزی

یكی از رسوم متداول در استان مرکزی سنت «پیشواز» است كه مردم با روزه‌گرفتن‌ در ماه‌های رجب و شعبان به استقبال رمضان می‌روند. از دیرباز طبخ انواع شیرینی‌های خانگی نظیر «زولبیا و گوش فیل» و «فطیر» توسط زنان كدبانوی استان مرسوم بوده و این خوراكی‌ها به‌عنوان بخشی از طعام زینت‌بخش سفره‌های افطاری روزه‌داران این منطقه است.
یكی دیگر از آداب و رسوم رایج در استان بردن «شب افطاری» برای نوعروس عقدكرده است كه در یكی از روزهای ماه رمضان، خانواده داماد از خانواده عروس می‌خواهند برای افطار چیزی آماده نكنند و آنان با مهیاكردن طبقی از غذا، شیرینی، زولبیا و یك هدیه مخصوص به منزل عروس می‌روند.


تعداد بازدید :  169